© Micha Havreluk 2011
Keep on running ...
Clubmaats Micha (216de marathon/ ultra) en Els (185ste marathon/ultra) stonden aan de start van de 1ste Oostende marathon en finishten gezamenlijk na 04.16.33 u.
Oostende marathon 2011
Luisa, BJ en Joeri waren de drie Run & Funners die voor onze club te Tongeren het nieuwe veldloopsei- zoen in Limburg openden. Luisa werd knap 7de allround dames (5205 m): 18'17 Joeri 12de seniors heren (8005 m) : 32'51BJ 16de (scholieren) (4760 m): 18'49 Elsi en Micha in de Bottrop 50 km. Els werd (weeral: begint eentonig te worden!) 1ste dame bij de W55 (4.53 u.) en ik deed er 24 minuten meer over (5.17). Het was Bens derde marathon na zijn heupope- ratie! Een prestatie op zich, want in ons mara- thon- en ultrawereldje kennen wij niemand die nog marathons loopt na zulke drastische ingreep! Proficiat Ben! Hans Kleinekoort (rechts) (gezamenlijke hardloopvriend) werd 1e bij M70 in 4.59.20 Ben (links) werd 10e M60 in 5.18.41.
Carine, Paul en Sylvia present op de halve marathon van ksterlee 2011
Els Aelbers, Ghislain Dops, Maaslandse loopvrienden, en vervolgens onze clubmaats Elsi, Jacques en Micha; Leike staat niet op de foto. Plaats: start van de SM-Meerssen eindejaarsmarathon 2011.
De eerste nieuwjaarsreceptie van onze joggingclub anno 2011. Rechts de groepsfoto, en hierboven onze Maaslandse vrienden/club- maats Leike, Ronny, Raymond en Jacques.
BJ, Luisa, Eliane en Joeri waren de Run & funners van dienst in de Neerpeltse LCC- cross ‘11.  Bij de dames masters stond onze Luisa natuurlijk weer op het podium.
Het parcours van 52,5 km is er eentje van voortdurend klimmen en dalen, geen meter vlak! Liefst 1900 hoogtemeters dienen overwonnen te worden, maar dit verdwijnt in het niets vergeleken met de uitzonderlijke schoonheid van de omgeving. Joeri, Els en Micha in de Uewersauer Trail Heiderscheid (Luxemburg)
Els, Jacques en Micha in de Geldrop marathon 2011.
Foto: een fijne groep marathoniens, een vriendenkliek zeg maar ... met enkele van onze Maaslandse maats zoals Ghislain Dops, clubmaat Jacques Vandewal en Els Aelbers.
Ook op het thuisfront in ons eigenste Genk wist  onze Luisa het podum te behalen.  Ze straalt terecht weer - zoals altijd trouwens.  Plaats van gebeuren: sportbos Genk, LCC-manche.
Karel in de Mescher- bergloop te Eijsden (Ned.-Limburg)
"Lang geleden dat ik zo nog heb afgezien," was de eerlijke commentaar van onze Karel. Naar eigen zeggen was het een zware en vettige wedstrijd met
3 ferm heuvels.
Haspengouw Challenge prijsuitreiking 2011 LUISA FRISINA 1STE MASTER +35 Die eerste plaats kon haar niet meer ontsnappen. Luisa stond bij elke HC-wedstrijd, zoniet altijd op het hoogste schavotje toch altijd op het podium; een hele prestatie van onze Italo- Vlaamse furie!  Dikke proficiat, bella!
Els, Jacques en Micha in de Kampenhout marathon ‘11.
Volgende pagina Volgende pagina Vorige pagina Vorige pagina
Het was weer Luisa die de eer van onze joggingclub hoog hield.  Andermaal haalde ze het podium in de LCC-veldcross te Bree 2011 De andere Run&funners van dienst waren Joeri en BJ.  Ook zij streden voor wat ze waard waren!
THE FEEL GOOD CLUB ... CLARA PACTA, BONI  AMICI
Joggingclub RUN & FUN Genk vzw
EEN ENERGIEKE, SYMPATHIEKE HARDLOOPCLUB : VOOR  JOGGERS, WEDSTRIJDATLETEN EN TRAIL RUNNERS VAN ALLE LEEFTIJDEN en NIVEAUS!
klein, maar fijn... of geen kwantiteit, maar kwaliteit!
ELSI GENKER SPORTVROUW VAN HET JAAR 2012! ELSI WERELDKAMPIOEN W55 100 km (Seregno - ItaliŽ 2012) JACQUES BELGISCH KAMPIOEN TRAIL M 60 OP DE 50 K (La Roche - 2012)
EDWIN SPARTATHLONFINISHER (Athene - Sparta 2002: 246 KM)
De allerlaatste items die in HET ARCHIEF geplaatst zijn vinden jullie  onderaan op DEZE PAGINA.
Locatie / Trainingen Locatie / Trainingen Home Home Wie zijn wij? Wie zijn wij? Verzekering Verzekering Outfit Outfit Archief Archief Lidmaatschap Lidmaatschap Leden Leden Louis Persoons Memorial Louis Persoons Memorial Coal Minersí Trail Coal Minersí Trail Contact Contact