Volgende pagina Volgende pagina Vorige pagina Vorige pagina
Finish the Race … walk if you have to, but cross the line if you can. 
COPYRIGHT      MICHA HAVRELUK
Update  12.05.2017
THE FEEL GOOD CLUB ... CLARA PACTA, BONI  AMICI
ELSI  WERELDKAMPIOEN W55 100 km (Seregno - Italië 2012) JACQUES BELGISCH  KAMPIOEN TRAIL M 60 OP DE 50 K (La Roche - 2012)
EDWIN SPARTATHLONFINISHER (Athene - Sparta 2002: 246 KM)
klein, maar fijn... of geen kwantiteit, maar kwaliteit!
Joggingclub RUN & FUN Genk vzw
EEN ENERGIEKE, SYMPATHIEKE HARDLOOPCLUB : VOOR  JOGGERS, WEDSTRIJDATLETEN EN TRAIL RUNNERS VAN ALLE LEEFTIJDEN en NIVEAUS!
Clubfeest Clubfeest Locatie / Trainingen Locatie / Trainingen Home Home Wie zijn wij? Wie zijn wij? Verzekering Verzekering Outfit Outfit Archief Archief Lidmaatschap Lidmaatschap Leden Leden Louis Persoons Memorial Louis Persoons Memorial Coal Miners’ Trail Coal Miners’ Trail Contact Contact PAUL  4DE BELGISCHE PRESTATIE OOIT 6-DAAGSE BALATONFÜRED (HONGARIJE) 528,287 KM  4-10 MEI 2017 PR’S PR’S NIEUWS NIEUWS
DEE BELGISCH REC. 48 U. W50 - 95,482 K en B.R. op 6-daagse met 303,07 km BALATONFÜRED (HONGARIJE) - MEI 2017
Foto Childlearn
30.09.2017 - SANDRO EN WESLEY IN DE TRAIL DES HAUTES FAGNES TE XOFFRAIX
Mooiste trail tot dusver. Deze wedstrijd als training gelopen omwille de "zware" trainingen van in Italië. Ook was mijn terugvlucht flirtend met middernacht en was het een bewogen 2 weken omgeving Rome. Voor amper 5€ een trail lopen en dit voor eender welke afstand. Wel mijn keuze werd snel gemaakt om voor 40k te kiezen. Heb weinig ervaring betreft 40k races. Het was mijn 2de keer eigenlijk tot dusver. Ik had alweer een super gezelschap mee, namelijk Wesley (wel bekend bij de Funners) en Dimitri Bongers (waarschijnlijk minder bekend maar ook een super talentje zoals Wes). Zij deden mee aan de 24k. Mijn bedoeling was vooral ervaring opdoen en geen krampen krijgen zoals laatst bij mijn 34k. De start werd in gietende regen gegeven.....het was een leuke plensdag....kortom een dag waar echte traillopers van dromen. De 1ste 5k was heel heel maar ook heel saai. Dacht van tjongejong, wat een k*tparcours. Maar even verder begon het plots overdreven mooi te worden......paden werden rivieren, rivieren vol met stenen, boomwortels, omgevallen bomen.....kleine moeraspoelen en het wel ook vrij technisch.
De uitzichten veranderden naar pure schilderijen waar je heel stil van werd. We werden allemaal zo verwend met idyllische landschappen. Het was enorm oppassen geblazen om het parcours te lezen, veel valpartijen, houten brugjes dat er spekglad bij lagen. Ook het kalk dat de organisatie gebruikte voor de baanlegging was soms heel moeilijk te lezen. Vele liepen dan ook verkeerd. Ondanks dat ik het als training zag werd het toch zwaar vanaf 30k. Begon toch kwaliteit te verliezen en reageerde gepast. Nooit heb ik een gevoel gehad van opkomende krampen, dit zie ik dan ook als een succes. Ben tevreden met het gegeven en geweten dat ik zaterdag beter kon. Maar heb te weinig ervaring en zie het al een progressief gebeuren voor later. Merci aan Dimitri Bongers voor de verschillende foto's. Grote complimenten voor de organisatie. Voor slechts 5€ dit presenteren is zeker een staande ovatie waard! Ook Wes & Dimi super knap gelopen op jullie race! En nu stilaan dromen naar meer, beginnende in Portugal.
SANDRO’S PRESTATIE: 40K - 9de/233 - 3.37.12
WESLEY: 24, 6 K - 207de/456 - 2.55.35