Volgende pagina Volgende pagina Vorige pagina Vorige pagina
Finish the Race … walk if you have to, but cross the line if you can. 
COPYRIGHT      MICHA HAVRELUK
Update  12.05.2017
THE FEEL GOOD CLUB ... CLARA PACTA, BONI  AMICI
ELSI  WERELDKAMPIOEN W55 100 km (Seregno - Italië 2012) JACQUES BELGISCH  KAMPIOEN TRAIL M 60 OP DE 50 K (La Roche - 2012)
EDWIN SPARTATHLONFINISHER (Athene - Sparta 2002: 246 KM)
klein, maar fijn... of geen kwantiteit, maar kwaliteit!
Joggingclub RUN & FUN Genk vzw
EEN ENERGIEKE, SYMPATHIEKE HARDLOOPCLUB : VOOR  JOGGERS, WEDSTRIJDATLETEN EN TRAIL RUNNERS VAN ALLE LEEFTIJDEN en NIVEAUS!
Clubfeest Clubfeest Locatie / Trainingen Locatie / Trainingen Home Home Wie zijn wij? Wie zijn wij? Verzekering Verzekering Outfit Outfit Archief Archief Lidmaatschap Lidmaatschap Leden Leden Louis Persoons Memorial Louis Persoons Memorial Coal Miners’ Trail Coal Miners’ Trail Contact Contact PAUL  4DE BELGISCHE PRESTATIE OOIT 6-DAAGSE BALATONFÜRED (HONGARIJE) 528,287 KM  4-10 MEI 2017 PR’S PR’S NIEUWS NIEUWS
DEE BELGISCH REC. 48 U. W50 - 95,482 K en B.R. op 6-daagse met 303,07 km BALATONFÜRED (HONGARIJE) - MEI 2017
Foto Childlearn
01.10.2017 - DEE EN PAUL IN DE BRUSSELS MARATHON
"Brussel marathon 1/10/2017 Na de zware trail vorig weekend bleef de voet goed gezwollen en een ontstekingspijn liet me niet toe deftig schoenen te dragen, gelukkig ging het elke dag een klein beetje beter. Dan toch maar proberen om zondag de marathon van Brussel te lopen. Netjes op tijd staan we al aan het jubelpark om ons in te schrijven, alles verloopt hier vlot en we krijgen zoveel dingen mee dat we toch nog terug naar de auto moeten die een kilometertje verderop staat. Een 1500 lopers die de marathon gaan bedwingen, het is voor Dee de eerste grotere marathon en we gaan proberen in het groepje van de 4u45' te blijven. De eerste stapjes is het wat bang afwachten voor die voet maar na een kilometer weet ik wel dat we hem zullen uitlopen.
Het is zalig weer, niet te koud of te warm en vooral droog. Al snel is duidelijk dat Brussel niet echt vlak is, na een paar kilometer zitten we in de groep van 4u45'   , de kilometertjes gaan vlot voorbij maar volgens mij toch net iets teveel temposchommelingen. Ik ken Dee al lang genoeg om te weten dat dit net iets trager moet en we laten ons uit de groep zakken na 16km. Het blijft steeds op en af gaan en Dee zet haar in mijn spoor, ik draag geen horloge maar loop de kilometers vlakker dan de meesten die er wel één hebben. Al gauw ziet een vrouw dat dit wel eens een mooie trein kan zijn, ze zet zich in ons spoor. Ongelooflijk hoeveel mensen hier krampen hebben, en dat met zoveel bevoorradingsposten… Mijn treintje loopt goed en ik hoor de stappen net achter mij, af en toe een lach en een zwans en we proberen toch wel rond ons te kijken want het is nog
wel een mooie marathon ook. Km 27 is ons treintje al wat langer geworden, soms zijn we met zes, dan weer met vijf, mensen proberen aan te pikken maar de meesten moeten snel terug afhaken. Toeschouwers lachen, “ Alé Paul met zijn harem” , “ en kijk daar, een locomotief “ … Vanaf km 32 zijn we terug met ons drie, ons tempo blijft heel egaal en we rapen veel lijken op, motiverend voor Dee die nog geen krimp geeft en mooi volgt. De Française Stephanie is ons dankbaar voor de hulp als we na 4u48' over de meet lopen. Voor Dee een mooie tijd, er zitten hier toch wel 400 hoogtemeters in, en voor mij een goede test voor de voet, op het einde werd het knap lastig maar we zitten toch niet met iets ernstig en das meegenomen ! De eerste maal dat ik Brussel liep en hij is zeker goed meegevallen, wat weinig volk langst de kant maar die dat er stonden hebben we gehoord.