Volgende pagina Volgende pagina Vorige pagina Vorige pagina
Finish the Race … walk if you have to, but cross the line if you can. 
COPYRIGHT      MICHA HAVRELUK
Update  12.05.2017
THE FEEL GOOD CLUB ... CLARA PACTA, BONI  AMICI
ELSI  WERELDKAMPIOEN W55 100 km (Seregno - Italië 2012) JACQUES BELGISCH  KAMPIOEN TRAIL M 60 OP DE 50 K (La Roche - 2012)
EDWIN SPARTATHLONFINISHER (Athene - Sparta 2002: 246 KM)
klein, maar fijn... of geen kwantiteit, maar kwaliteit!
Joggingclub RUN & FUN Genk vzw
EEN ENERGIEKE, SYMPATHIEKE HARDLOOPCLUB : VOOR  JOGGERS, WEDSTRIJDATLETEN EN TRAIL RUNNERS VAN ALLE LEEFTIJDEN en NIVEAUS!
Clubfeest Clubfeest Locatie / Trainingen Locatie / Trainingen Home Home Wie zijn wij? Wie zijn wij? Verzekering Verzekering Outfit Outfit Archief Archief Lidmaatschap Lidmaatschap Leden Leden Louis Persoons Memorial Louis Persoons Memorial Coal Miners’ Trail Coal Miners’ Trail Contact Contact PAUL  4DE BELGISCHE PRESTATIE OOIT 6-DAAGSE BALATONFÜRED (HONGARIJE) 528,287 KM  4-10 MEI 2017 PR’S PR’S NIEUWS NIEUWS
DEE BELGISCH REC. 48 U. W50 - 95,482 K en B.R. op 6-daagse met 303,07 km BALATONFÜRED (HONGARIJE) - MEI 2017
Foto Childlearn
28.10.2017 - SANDRO IN DE DURA TRAIL TE SETUBAL (PORTUGEES KAMPIOENSCHAP TRAIL)
Hier heb ik lang naar uitgekeken. Lopen waar al de toppers van Portugal vechten voor podia..... Het was namelijk Portugees kampioenschap trail running. Ik was vooral curieus hoe het parcours zou uitzien. Het is al een hele tijd puffen in Portugal. Vertoef er nu toch al 3 weken maar dit weekend gaven ze temperaturen boven de 30°. Heb niet zo veel ervaring te lopen in zo een hitte. Het ging een heel andere hoogteprofiel zijn als laatst in Lousa. Had mezelf goed ingepakt en tamelijk voorbereid met 2 1/2L sportdrank en wat dadels als krachtbron. Hier starten ze de 1ste 2Km met een Pre- race.....we moesten verplicht de Pacers volgen om erna los gelaten te worden. Nu, had mezelf wijsgemaakt om vooral te amuseren en dit als een ervaring te beschouwen. De kilometers vlogen zo voorbij met zulke landschappen.....vooral in downhill lopen suckte ik vandaag. Iets waar ik normaal gezien beter in ben dan klimmen. Een bepaalde zeur aan mijn R-knie zorgde precies dat mijn knie op één of ander manier blokkeerde.
Het was moeilijk om mij te focussen op de wedstrijd zelf omwille de zeur. Voorzichtig daalde ik dan maar af en verloor mede daardoor veel tijd. Er stonden echt wel genoeg bevoorradingsposten maar nam geen pauze omdat ik genoeg bij had. Had ook graag nergens niet bergop gewandeld maar helaas, heb mezelf toch verplicht om 2 maal te wandelen naar boven want het was best wel glad en schoof paar keer goed weg. Ondanks dat ik eigenlijk niet tot mijn gewenste loopvermogen kon aanzetten ben ik heel tevreden dat ik het heb kunnen uitlopen en dat met een verdienstelijke 21ste plek. Ga nu heel eventjes de kat uit de boom kijken en het rustig aan doen. Grote complimenten aan heel de organisatie.....als buitenlander word je toch echt wel in de watten gelegd :p.....TOP!
Onze sterke clubmaat legde de 32 K af in 2.55.37 en werd daarmee 21ste van 277!  Erg knap toch!