Volgende pagina Volgende pagina Vorige pagina Vorige pagina
Finish the Race … walk if you have to, but cross the line if you can. 
COPYRIGHT      MICHA HAVRELUK
Update  12.05.2017
THE FEEL GOOD CLUB ... CLARA PACTA, BONI  AMICI
ELSI  WERELDKAMPIOEN W55 100 km (Seregno - Italië 2012) JACQUES BELGISCH  KAMPIOEN TRAIL M 60 OP DE 50 K (La Roche - 2012)
EDWIN SPARTATHLONFINISHER (Athene - Sparta 2002: 246 KM)
klein, maar fijn... of geen kwantiteit, maar kwaliteit!
Joggingclub RUN & FUN Genk vzw
EEN ENERGIEKE, SYMPATHIEKE HARDLOOPCLUB : VOOR  JOGGERS, WEDSTRIJDATLETEN EN TRAIL RUNNERS VAN ALLE LEEFTIJDEN en NIVEAUS!
Clubfeest Clubfeest Locatie / Trainingen Locatie / Trainingen Home Home Wie zijn wij? Wie zijn wij? Verzekering Verzekering Outfit Outfit Archief Archief Lidmaatschap Lidmaatschap Leden Leden Louis Persoons Memorial Louis Persoons Memorial Coal Miners’ Trail Coal Miners’ Trail Contact Contact PAUL  4DE BELGISCHE PRESTATIE OOIT 6-DAAGSE BALATONFÜRED (HONGARIJE) 528,287 KM  4-10 MEI 2017 PR’S PR’S NIEUWS NIEUWS
DEE BELGISCH REC. 48 U. W50 - 95,482 K en B.R. op 6-daagse met 303,07 km BALATONFÜRED (HONGARIJE) - MEI 2017
Foto Childlearn
"Lang getwijfeld tot een deelname omwille mijn pijnlijke zeur aan mijn R-Knie dat toch al verschillende weken van doen is. Mede daardoor te laat om in te schrijven voor de 30k. Het werd dan 12k met 400D+ hoogtemeters.......en eerlijk gezegd, deze afstand is op moment meer dan genoeg voor mij. Voor dat we samen kwamen bij Dimitri zijn thuis besloot ik eventjes met de hond te gaan lopen om te zien als ik veel hinder had of niet. Paar versnellings'kes erbij en op zich viel het alleszins mee. Hup de wagen in en Juuu.....Edje (Edwin Lenaerts) was taxi van dienst met onze nieuwe Run&Fun busje :p :p.....Ook Tascha mijn partner was mee en ze ging haar 1ste trail lopen in België.......Met z'n 4 richting Trooz. Onderweg regende het stevig maar bij aankomst namen de opklaringen het stilaan over.......Het CC was piekfijn ingericht met alle voorzieningen dat men maar kon wensen. De organisatoren waren mensen die opkwamen voor Natuurprojecten en ook vooral om te betogen tegen een toekomstige snelweg dat ze midden in dit stukje natuur willen bouwen. Verschillende petities tegen het Horror dat politici & Co willen verrichten hadden reeds al plaatsgevonden. Nu op sportief vlak dan....Edje, Dimi stonden met een glimlach klaar om erin te vliegen, zo goesting dat ze hadden.....het gaf mij meteen een boost om te strijden. Om 10h werden de beesten gelost voor een lange uitdagende 30K trail. Tascha en ik nog eventjes wachten en exact 1h verder werden we gelost. Ik probeerde mijn limieten op te zoeken en het ging de 1ste 3K redelijk vlot. De heuvels, modderbaden kwamen in aantocht en stilletjes kwam het weer opdagen......meer en meer kroop de pijn rondom mijn Knie....Klimmen op zich viel enigszins mee, maar de afdalingen gingen dan weer heel stroef. Ongeveer in de helft van het parcours had ik iets van.....stop maar....je breekt uzelf af..... toch eventjes wat doorlopen en het gedacht in de vuilbak
werpen....pijn wat doorbijten en juuu.....De 3de plek had ik al redelijk veilig gesteld en voor plek 2 strijden was vandaag NOT DONE....Ik loop het uiteindelijk met een fiere Mindset uit. Content met een 3de plek ondanks dat ik weet dat het beter kon. Het parcours lag me best wel. Snel douchen en dan wachten op Tascha.....en ja hoor ze kwam aan als 25ste dame van de 90.......Ongelofelijk sterk voor haar 1ste trail! Zei ze nog aan de finish van.....hmm heb mezelf goed ingehouden omdat ik niet wist wat er nog allemaal ging volgen :d:d....Nu wachten op de toppers van de 30K.....Uiteindelijk heb ik beide niet zien binnenlopen, raar maar waar :p...Edje & Dimi hebben het echt wel uitstekend gedaan! De sfeer was top en met zulke mooie mensen terug rijden naar het mooie Limburg is een geschenk! Organisatie ==> TOP TOP TOP! Nu terug even rusten en verdere onderzoeken laten doen waarom en van waar het gezeur juist komt. Sandro."
Onze Sandro blijft podiumplaatsen voor ons clubke aan mekaar rijgen! Topkerel!
19.11.2017- SANDRO en EDWIN IN DE TRAIL DU SECOND SOUFFLE - TROOZ
Sandro’s partner Tasch finishte de 12 km in 1.29.53 en eindigde daarmee op een mooie 122/251 plaats.  Erg knap voor een EERSTE trail!!!