Volgende pagina Volgende pagina Vorige pagina Vorige pagina
Finish the Race … walk if you have to, but cross the line if you can. 
COPYRIGHT      MICHA HAVRELUK
Update  12.05.2017
THE FEEL GOOD CLUB ... CLARA PACTA, BONI  AMICI
ELSI  WERELDKAMPIOEN W55 100 km (Seregno - Italië 2012) JACQUES BELGISCH  KAMPIOEN TRAIL M 60 OP DE 50 K (La Roche - 2012)
EDWIN SPARTATHLONFINISHER (Athene - Sparta 2002: 246 KM)
klein, maar fijn... of geen kwantiteit, maar kwaliteit!
Joggingclub RUN & FUN Genk vzw
EEN ENERGIEKE, SYMPATHIEKE HARDLOOPCLUB : VOOR  JOGGERS, WEDSTRIJDATLETEN EN TRAIL RUNNERS VAN ALLE LEEFTIJDEN en NIVEAUS!
Clubfeest Clubfeest Locatie / Trainingen Locatie / Trainingen Home Home Wie zijn wij? Wie zijn wij? Verzekering Verzekering Outfit Outfit Archief Archief Lidmaatschap Lidmaatschap Leden Leden Louis Persoons Memorial Louis Persoons Memorial Coal Miners’ Trail Coal Miners’ Trail Contact Contact PAUL  4DE BELGISCHE PRESTATIE OOIT 6-DAAGSE BALATONFÜRED (HONGARIJE) 528,287 KM  4-10 MEI 2017 PR’S PR’S NIEUWS NIEUWS
DEE BELGISCH REC. 48 U. W50 - 95,482 K en B.R. op 6-daagse met 303,07 km BALATONFÜRED (HONGARIJE) - MEI 2017
Foto Childlearn
26.11.2017- PAUL, DEE, ELSI , JACQUES EN MICHA  IN DE ‘t IS VOOR NIKS MARATHON TE GELDROP(NL)
Pauls verslag Na mijn lange onverwachtse training zonder drinken donderdag toch wel veel last gehad van de liezen.. dus eigenlijk zijn we niet echt klaar om deze zware marathon in Geldrop te lopen. Dee zit met een stijve nek en twijfelt ook of het gaat lukken, soit, niet zagen en gewoon gaan, we zien wel wat we kunnen. Er was eens niets van verkeer en om 08u30' staan we al in Geldrop om onze nummer op te halen, weer eens heel wat bekenden maar lang babbelen doen we niet buiten want het is ijzig koud en we willen zo snel mogelijk terug in die warme auto gaan zitten ! Deze marathon is een gratis marathon, wel staat er aan de inschrijftafel een varkentje waar je iets mag geven wat dan ook de meeste lopers wel doen. We lopen één grote ronde door een prachtige natuur, prachtig maar ook zwaar genoeg, veel zanderige ondergronden. De limiet is dit jaar ipv 06u00 verzet naar 05u00' , volgens mij wat weinig voor veel lopers op zo'n parcours maar ze zullen hier wel hun reden voor hebben. 5 minuten voor de start om 10u kruipen we uit onze auto en bibberen naar de start, brrr, laat ons maar snel lopen. Ik loop met rugzak en een regenvest en ga Dee nog eens begeleiden of toch proberen. De eerste helft is de makkelijkste helft hier, na enkele kilometers zitten we al in de mooie bossen en kunnen we genieten van al die natuur. We lopen op een schema van 4u45' wat nipt is omdat deel twee zwaarder is, in een goede dag heeft Dee niet heel veel verval op de zware stukken dus volgens mij halen we het wel. Na km 10 de eerste bevoorrading, we zijn ondertussen samen aan het lopen met Alex, Juan en Kenny, zonder het te beseffen net iets te snel voor Dee, dju, mijn werk niet goed gedaan! Na 21km versnellen de mannen, we hebben 2u23' en ze vinden het wat nipt met de zware stukken die nog komen. Dee slaagt hierdoor een beetje in paniek en zit steeds te denken dat ze het niet gaat halen, dat is een lastig beestje in het hoofd en na 24km zakt ze er helemaal door en beslist te stoppen, later bleek dat ze dacht dat we halfweg 2u43' hadden en dus het idee had dat ze de tweede helft sneller moest lopen. Niets aan te doen, ik alleen verder,  ik vergeet mijn rugzak aan dee te geven en sta al snel nat in het zweet met die regenvest door die versnelling, maar nu is het te laat om die uit te doen. Ik begin de ene deelnemer na de andere voorbij te vliegen, de gevreesde tweede helft was niet zo heel zwaar omdat het zand er niet mul bij lag, de kilometers vliegen goed voorbij. Het lukt nog om 36 man voorbij te vliegen en toch nog binnen op 4u24'54” , een goede negatieve split :p Alé , weer eentje in the pocket,  tot de volgende ! "
Micha: “Onze "Long Distance Marathon Training" in het Nederlandse Noord-Brabant, meer bepaald Geldrop zit er op. Wat was het weer genieten van de prachtige natuur van de Strabrechtse Heide. Aan deze 42 km kan gratis deelgenomen worden! Uniek in zijn genre dus, maar niet bepaald een makkelijke loop. Maar wat een lieve mensen in deze belangeloze organisatie! Vrouwke en ik maakten er een gezamenlijke uitstap van, m.a.w. 5.18 u. samen op (heide)pad. Heerlijk hardlopen was het weer bij onze vriendelijke Noorderburen!” Onze Jacques legde de ruim 42 km af in 4.38.32.  Knap hoor!