Volgende pagina Volgende pagina Vorige pagina Vorige pagina
Finish the Race … walk if you have to, but cross the line if you can. 
COPYRIGHT      MICHA HAVRELUK
Update  12.05.2017
THE FEEL GOOD CLUB ... CLARA PACTA, BONI  AMICI
ELSI  WERELDKAMPIOEN W55 100 km (Seregno - Italië 2012) JACQUES BELGISCH  KAMPIOEN TRAIL M 60 OP DE 50 K (La Roche - 2012)
EDWIN SPARTATHLONFINISHER (Athene - Sparta 2002: 246 KM)
klein, maar fijn... of geen kwantiteit, maar kwaliteit!
Joggingclub RUN & FUN Genk vzw
EEN ENERGIEKE, SYMPATHIEKE HARDLOOPCLUB : VOOR  JOGGERS, WEDSTRIJDATLETEN EN TRAIL RUNNERS VAN ALLE LEEFTIJDEN en NIVEAUS!
Clubfeest Clubfeest Locatie / Trainingen Locatie / Trainingen Home Home Wie zijn wij? Wie zijn wij? Verzekering Verzekering Outfit Outfit Archief Archief Lidmaatschap Lidmaatschap Leden Leden Louis Persoons Memorial Louis Persoons Memorial Coal Miners’ Trail Coal Miners’ Trail Contact Contact PAUL  4DE BELGISCHE PRESTATIE OOIT 6-DAAGSE BALATONFÜRED (HONGARIJE) 528,287 KM  4-10 MEI 2017 PR’S PR’S NIEUWS NIEUWS
DEE BELGISCH REC. 48 U. W50 - 95,482 K en B.R. op 6-daagse met 303,07 km BALATONFÜRED (HONGARIJE) - MEI 2017
27.12.2017 - PAUL IN MARATHON KREIS KEULEN
Wat een raar dagje vandaag... De benen waren niet echt stijf na de marathon van dinsdag, dus wagen we het er vandaag nog eens op. Om 05u45 vertrek ik naar Keulen om een klein marathonnetje te lopen met max 15 personen, gratis deelname en eigen bevoorrading. Onderweg is het goed aan het regenen, maar een uurtje later vallen er sneeuwvlokken uit de lucht, op een mum van tijd het derde rijvak volledig wit, even later ook de midden rijstrook en toen begon het zo hard te sneeuwen dat rijden nog amper mogelijk was, ik ga hier geen ongelukken doen en beslis van de eerste afrit te nemen... dan maar geen marathon. De afrit is gelukkig ver genoeg en het begint beetje te minderen, ik neem het risico en ga verder, de banen zijn steeds beter en ipv sneeuw is het terug regen. Netjes op tijd sta ik in Keulen aan een brug waar ze onder slapen, het zijn duidelijk geen deelnemers... Even later komt iemand opdagen en weet te zeggen dat de organisator 'Manfred' niet komt, zijn moeder is gevallen en ligt in het hospitaal. Gelukkig komt er nog een loper opdagen of heel de rit was voor niets geweest, een minimum van 3 deelnemers is nodig om in regel te zijn. De mannen leggen me het parcours even uit, de Rijn volgen, derde brug over, dat drie maal en de vierde maal de tweede brug over om dan in totaal op 43,4km uit te komen. Hun uitleg leek me wat te makkelijk, die andere loper is sneller dan mij maar ik probeer hem een beetje te volgen, gelukkig maar want gewoon de Rijn volgen... rechts, links, over de brug, stukken door de stad, rode lichten, wat is dat allemaal.. Ik kom aan een rood licht bij de koploper en we lopen samen verder, zo kom ik nog wat te weten over al die gebouwen hier en gaat de tijd goed voorbij. Ik loop niet met een rugzakje en moet dus elke ronde
stoppen aan de wagen, toch lukt het vrij goed terug aan te sluiten na mijn pauze. Na 2 rondjes en 22km verder zie ik dat hij het moeilijker krijgt en ik verhoog een klein beetje ongemerkt mijn tempo, een tactische zet :p We komen aan de wagen en hij stopt iets eerder, "loop maar verder, ik kom wel " roept hij... Ok, ikke alleen verder op kop, de benen voelen goed en eindelijk na zoveel wedstrijden kan ik terug iets soepeler lopen, tempo gaat een beetje de hoogte in we zijn weg. De derde ronde was een stuk sneller en achter mij niemand meer te bespeuren, alle tijd om mijn korter rondje nog af te haspelen. Ondertussen is de motregen weg en is de zon komen piepen, zalig loopweertje zo. Ik kom aan na 4u01'48" en wil nog wachten op de tweede, maar na een uur was die er nog niet dus dan maar huiswaarts, de derde had ik zelfs op een ronde gezet (11km) dus die zagen we zeker niet meer terug. Ale twas nog een mooie training en nu zit het er echt op voor 2017.   Voila se, Dusseldorf 42,9km op 3u58'49 , parcoursrecord en eerste plaats, meer moet da ni zijn hé.
02.12.2017 - PAUL IN MARATHON BAD NEUENAHR
11.01.2018 - PAUL IN MARATHON IN KREIS DÜSSELDORF