Volgende pagina Volgende pagina Vorige pagina Vorige pagina
Finish the Race … walk if you have to, but cross the line if you can. 
COPYRIGHT      MICHA HAVRELUK
Update  12.05.2017
THE FEEL GOOD CLUB ... CLARA PACTA, BONI  AMICI
ELSI  WERELDKAMPIOEN W55 100 km (Seregno - Italië 2012) JACQUES BELGISCH  KAMPIOEN TRAIL M 60 OP DE 50 K (La Roche - 2012)
EDWIN SPARTATHLONFINISHER (Athene - Sparta 2002: 246 KM)
klein, maar fijn... of geen kwantiteit, maar kwaliteit!
Joggingclub RUN & FUN Genk vzw
EEN ENERGIEKE, SYMPATHIEKE HARDLOOPCLUB : VOOR  JOGGERS, WEDSTRIJDATLETEN EN TRAIL RUNNERS VAN ALLE LEEFTIJDEN en NIVEAUS!
Clubfeest Clubfeest Locatie / Trainingen Locatie / Trainingen Home Home Wie zijn wij? Wie zijn wij? Verzekering Verzekering Outfit Outfit Archief Archief Lidmaatschap Lidmaatschap Leden Leden Louis Persoons Memorial Louis Persoons Memorial Coal Miners’ Trail Coal Miners’ Trail Contact Contact PAUL  4DE BELGISCHE PRESTATIE OOIT 6-DAAGSE BALATONFÜRED (HONGARIJE) 528,287 KM  4-10 MEI 2017 PR’S PR’S NIEUWS NIEUWS
DEE BELGISCH REC. 48 U. W50 - 95,482 K en B.R. op 6-daagse met 303,07 km BALATONFÜRED (HONGARIJE) - MEI 2017
10.02.2018 - DEE EN PAUL OP HET PROVINCIAAL DOMEIN HET LEEN - EEKLO
10/02/2018 5de Trail provinciaal domein Het Leen, Vorige week ging het van geen kanten, maar dat zal me niet tegen houden om er weer eens aan te beginnen vandaag. Ze geven mooi weer na een nachtje regen en sneeuw, en ik liep al enkele keren deze marathon en al elke keer weer een super ervaring gehad. Iets voor 10u staan Dee en ik op het domein, ik had vanmorgen snel wat kledij bijeen genomen (weer eens goede voorbereiding) en merk op dat ik mijn trailschoenen thuis laten staan heb… ...ach ja, dan lopen we maar op onze versleten wandelsloefen, zo erg kan het niet zijn. Het was de bedoeling om samen te lopen vandaag, maar al snel merk ik op dat Dee tijd nodig heeft om er in te komen.. Het parcours is enorm vettig, op veel plaatsen zakken we goed boven de enkels in de modder en op een moment moeten we door het ijskoude water tot kniehoogte, brrrr, al een geluk is de zon daar en drogen we snel min of meer op. Ergens de eerste kilometers moet één van die eerste lopers of iemand anders een paaltje uitgetrokken hebben waardoor heel het peloton een iets korter weg neemt, een paar snellere mannen halen ons terug in en toen wisten we dat er iets niet klopt… bij het vragen naar hun kilometerstand had ik 1600m minder gelopen ! En bijna iedereen dus.. Dit kan ik niet maken en wil niet voorhebben zoals in Aalter, dus draai ik om en loop 800m terug , ondertussen zijn we weer helemaal achteraan aan het lopen, Dee loopt haar eigen tempo verder en ik begin aan ene inhaalrace, de rest van de verkeerd gelopen deelnemers gebaren van kromme haas, als ik naar hun kilometers vraag dan hebben ze plots geen flauw idee.. plots iedereen zijn
Garmin onleesbaar geworden :p Door sneller te lopen krijg ik het wel heel warm, mijn vestje gaat uit en het is toch wel warm genoeg om in tshirt te lopen. Ondertussen al heel wat marathonlopers kunnen inhalen, het is wel heel erg opletten met mijn versleten schoentjes maar heb er heel wat met trailschoenen op hun buik zien gaan en zelf niet gevallen deze keer. Even stoppen voor een roodborstje, zo mooi en zat op een meter van mij, het zit hier echt vol, mooi natuurgebied trouwens. De bevoorradingen zijn weer zoals steeds echt top, alles wat een loper wenst is aanwezig. Einde derde ronde, het beste is er nu wel af en ik neem wat meer tijd om te drinken, net op dat moment geven ze het startschot van de 10km, ik zie een enorme hoop lopers en meng me snel in de helft van het pak, ik bedenkt me dat achteraan inpikken een ramp gaat worden op de single tracks. Hierdoor is de snelheid voor mij iets te hoog maar het lukt toch aardig om te volgen. Tot 37km gaat het redelijk vlotjes maar dan is toch het beste er af… Nog wat krampachtig volhouden en na 4u45' zit het mooi avontuur er weer eens op, wat was deze een zware editie zeg.. Iedere deelnemer ontvangt een fles cava en tevreden strompel ik naar de auto om daarna nog wat uit te stappen. Na een tijdje wachten op het parcours zie ik een brede glimlach op een moe gezicht.. Dee heeft weer al eens mooi doorgebeten en zal net 9 minuten onder de limiet binnen komen. Het was superleuk in Eeklo, en de vorm is terug een beetje beter, hopelijk nu in stijgende lijn maar dat zien we volgende zondag dan wel weer in Zétrud-Lumay ;)