Volgende pagina Volgende pagina Vorige pagina Vorige pagina
Finish the Race … walk if you have to, but cross the line if you can. 
COPYRIGHT      MICHA HAVRELUK
Update  19.03.2018
THE FEEL GOOD CLUB ... CLARA PACTA, BONI  AMICI
ELSI  WERELDKAMPIOEN W55 100 km (Seregno - Italië 2012) JACQUES BELGISCH  KAMPIOEN TRAIL M 60 OP DE 50 K (La Roche - 2012)
EDWIN SPARTATHLONFINISHER (Athene - Sparta 2002: 246 KM)
klein, maar fijn... of geen kwantiteit, maar kwaliteit!
Joggingclub RUN & FUN Genk vzw
EEN ENERGIEKE, SYMPATHIEKE HARDLOOPCLUB : VOOR  JOGGERS, WEDSTRIJDATLETEN EN TRAIL RUNNERS VAN ALLE LEEFTIJDEN en NIVEAUS!
Clubfeest Clubfeest Locatie / Trainingen Locatie / Trainingen Home Home Wie zijn wij? Wie zijn wij? Verzekering Verzekering Outfit Outfit Archief Archief Lidmaatschap Lidmaatschap Leden Leden Louis Persoons Memorial Louis Persoons Memorial Coal Miners’ Trail Coal Miners’ Trail Contact Contact PAUL  4DE BELGISCHE PRESTATIE OOIT 6-DAAGSE BALATONFÜRED (HONGARIJE) 528,287 KM  4-10 MEI 2017 PR’S PR’S NIEUWS NIEUWS
DEE BELGISCH REC. 48 U. W50 - 95,482 K en B.R. op 6-daagse met 303,07 km BALATONFÜRED (HONGARIJE) - MEI 2017
01.04.2018 - ROBIN IN DE MARATHON TRAIL TE KLUISBERGEN
Robin:”Amaai, wat een dag was me dat zeg! Na de mega mentale dip van vorige week in Loos met een klein hartje en grote vraagtekens omtrent de conditie afgezakt naar Kluisbergen voor de marathontrail. Gelukkig was ik al zeker van een goeie sfeer:-) Na een voorzichtige start duurde het wel 2 rondes (van de 7) voor ik voldoende adem vond. Geleidelijk aan kwam ik in het goeie ritme en van dan af ging het beter. De hoofdvogel was dan al lang gaan vliegen maar geen erg, die (wout moreel) was toch een klasse apart... Wat een pittig parcours met ongeveer 1500 hoogtemeters maar o zo mooi. Super tevreden met mijn 2e plaats op een parcours dat toch mijn specialteit niet is. Tijd was 4.02. Moe maar niet kapot, zo hoort het! Bedankt Dirk Van Thuyne om me op stoom te houden. Bedankt Paul Van Hiel voor de organisatie en bedankt aan de lieftallige dames van de bevoorrading. Ook bedankt aan de medelopers om er zo`n fijne dag van te maken. Meer van dat!”