Volgende pagina Volgende pagina Vorige pagina Vorige pagina
Finish the Race … walk if you have to, but cross the line if you can. 
COPYRIGHT      MICHA HAVRELUK
Update  19.03.2018
THE FEEL GOOD CLUB ... CLARA PACTA, BONI  AMICI
ELSI  WERELDKAMPIOEN W55 100 km (Seregno - Italië 2012) JACQUES BELGISCH  KAMPIOEN TRAIL M 60 OP DE 50 K (La Roche - 2012)
EDWIN SPARTATHLONFINISHER (Athene - Sparta 2002: 246 KM)
klein, maar fijn... of geen kwantiteit, maar kwaliteit!
Joggingclub RUN & FUN Genk vzw
EEN ENERGIEKE, SYMPATHIEKE HARDLOOPCLUB : VOOR  JOGGERS, WEDSTRIJDATLETEN EN TRAIL RUNNERS VAN ALLE LEEFTIJDEN en NIVEAUS!
Clubfeest Clubfeest Locatie / Trainingen Locatie / Trainingen Home Home Wie zijn wij? Wie zijn wij? Verzekering Verzekering Outfit Outfit Archief Archief Lidmaatschap Lidmaatschap Leden Leden Louis Persoons Memorial Louis Persoons Memorial Coal Miners’ Trail Coal Miners’ Trail Contact Contact PAUL  4DE BELGISCHE PRESTATIE OOIT 6-DAAGSE BALATONFÜRED (HONGARIJE) 528,287 KM  4-10 MEI 2017 PR’S PR’S NIEUWS NIEUWS
DEE BELGISCH REC. 48 U. W50 - 95,482 K en B.R. op 6-daagse met 303,07 km BALATONFÜRED (HONGARIJE) - MEI 2017
06.05.2018 - EDWIN IN DE KONING VAN SPANJE TRAIL / GULPEN (NL)
Waren het vorige week nog de paden van de Limburgse Hertogen die het parcours vormden, vandaag was het de Koning van Spanje die de koers bepaalde. Graag wilde ik vandaag met het warme weer lopen om te wennen aan de warmte voor zover dat mogelijk is want volgens mij wen ik daar nooit echt aan. Voor de start was het gezellig bijpraten met Henk Sipers en Edwin Lenaerts. Daarna heb ik ze niet meer gezien ;) Het parcours bevatte delen van zowel Limburgs Zwaarste als het Hertog Limburg pad. Met de hoogtemeters zat het ook wel goed. Na twee uur lopen liep in het gezelschap van Monica Hille en hadden we 15 kilometer afgelegd (1 km voor op de limiet) Een loopster ging ons voorbij en vertelde enthousiast dat zij de limiet loopster was. Op het moment dat zij jou voorbij ging liep je te langzaam en was de kans groot dat je geen verzorging meer zou krijgen. Oké dan... Bij 17 km was de verzorging en voelde je de onrust onder de lopers. Wij besloten al gauw om die druk los te laten en gewoon te lopen. De volgende post zou bij 36 km zijn. Niet misselijk met deze temperatuur. Wel misselijk dus door te weinig drinken. Bij 30 km stond een jong gezin water uit te delen. Wat een kado. Heel blij met deze spontane actie. Het herstel kon weer beginnen. Vanaf dat punt zagen we diverse lopers langs de kant zitten of liggen liggen of zwalken over de weg. De warmte begon zijn tol te eisen. Op het 42 kilometerpunt zagen Monica en ik tot onze verbazing de twee limietlopers die nog geen twee minuten voor ons en dus ook buiten de limiet gefinisht zijn. 6:20 Uur over 44 km. Wat een verschil in beleving van lopen met vorige week toen er van tijdsdruk geen sprake was terwijl er wel een eindtijd vast stond. Des al niet te min was het een goede training in een temperatuur die het KiKa team, waar ik deel van uit mag maken, over twee weken te wachten staat op de Chinese muur.